Máte s ICP dobrou zkušenost?

Staňte se součástí naší mini kampaně

Nedávno jsme oslavili 9 let našeho fungování, během kterých jsme pomohli více než 23 000 klientů v integraci do české společnosti. A protože bychom rádi rozšířili povědomí o našich službách k dalším lidem, kteří by je mohli využít, napadlo nás k tomu využít zkušenosti těch, kteří nás už znají – vás :-). Patříte mezi klienty, kteří byli s našimi službami spokojeni? Staňte se součástí mini kampaně i vy!

Jak bude mini kampaň vypadat?

Kampaň se bude skládat primárně z vašich recenzí, které přeložíme do angličtiny, aby si je mohl přečíst co největší počet osob. Rádi bychom kampaň doplnili o vaše fotografii, křestní jméno a zemi, ze kterých pocházíte. Pokud byste ale raději zůstali anonymní, samozřejmě vám vyjdeme vstříc.

Kdy a jak proběhne focení?

Na termínu focení se s vámi předem domluvíme. V každém případě proběhne po rozvolnění epidemiologických opatření – tj. pravděpodobně v letních měsících. Ze vzniklých fotografií si budete moci vybrat tu nejlepší, kterou následně upravíme, použijeme pro kampaň a pošleme vám ji pro vaše vlastní potřeby – můžete ji pak využít například do životopisu :-).

Kde bude kampaň umístěna?

Kampaň budeme sdílet na našich sociálních sítích (Facebook, Instagram, VKontakte, Wechat) a na našich webových stránkách.

Jak se můžete do kampaně zapojit?

Pokud máte zájem se do kampaně zapojit, vyplňte prosím formulář pod tlačítkem níže.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu centrum@icpraha.com.

Děkujeme za váš zájem a těšíme se!

Vaše ICP